opendoors
7707 poze   1117 vizite

x eps x7 - Oare ai primit cât ai iubit??

— ˣɢʟoʀʏ ☽ ♡ ┊ -Faceți mâncare.Surâd și mp uit la ele.-Mor de foame..Pufnesc în râs și; mă uit la ele ducându-mi ambele mâini la ceafa când ma las pe spate pe canapea.
— ˣɢʟoʀʏ ☽ ♡ ┊ -Faceți mâncare.Surâd și mp uit la ele.-Mor de foame..Pufnesc în râs și
— ˣɢʟoʀʏ ☽ ♡ ┊ îmi dau ochii peste cap când îl aud. -Ai vrea tu, există restaornte comadă-ți; ceva #D
— ˣɢʟoʀʏ ☽ ♡ ┊ îmi dau ochii peste cap când îl aud. -Ai vrea tu, există restaornte comadă-ți
ϟ⚝. Mεямαιd Qυεεи ☪☂  [cl] [#râde oarecum când îl aude . eu una nu știu să gătesc , deci .. #d; [#se uită de la Dylan la Kylie și înapoi și nu știe ce să mai zică .
ϟ⚝. Mεямαιd Qυεεи ☪☂ [cl] [#râde oarecum când îl aude . eu una nu știu să gătesc , deci .. #d
╬┇ [cobor scarile tipand dupa Kyl si cand ajung in living ii vad si; pe ceilalti] Buna! Imi cer scuze, dar am ceva de rezolvat. [o i-au pe Kyl pe sus din nou ;)) si urc scarile cu ea in camera mea]=))
╬┇ [cobor scarile tipand dupa Kyl si cand ajung in living ii vad si
— ˣɢʟoʀʏ ☽ ♡ ┊Fac ochii meri când il văd pe Mariano și mă încrunt când o ia pe sus iar după; ce urcă amândoi sus mă uit la Jessie puțin confuz fără să zic ceva.
— ˣɢʟoʀʏ ☽ ♡ ┊Fac ochii meri când il văd pe Mariano și mă încrunt când o ia pe sus iar după
ϟ⚝. Mεямαιd Qυεεи ☪☂  [cl] heii din nou #m [#se uită confuză după ei , apoi se uită și ea; la Dylan . nici eu nu știu ce a fost asta ..
ϟ⚝. Mεямαιd Qυεεи ☪☂ [cl] heii din nou #m [#se uită confuză după ei , apoi se uită și ea
— ˣɢʟoʀʏ ☽ ♡ ┊ Okaaaaaay.. asta a fost destul de ciudat. Râd către ea și-mi pun capul la loc; unde era.-Chiar nu ști să găești nimic.. o ompletă, ceva?#J
— ˣɢʟoʀʏ ☽ ♡ ┊ Okaaaaaay.. asta a fost destul de ciudat. Râd către ea și-mi pun capul la loc
ϟ⚝. Mεямαιd Qυεεи ☪☂ [cl] da , a fost ..   [#se uită la el . hmm .. presupun că aș putea să; încerc [#ridică din umeri .
ϟ⚝. Mεямαιd Qυεεи ☪☂ [cl] da , a fost .. [#se uită la el . hmm .. presupun că aș putea să
— ˣɢʟoʀʏ ☽ ♡ ┊ Strîng degetele într-un pumn și-mi duc privirea pe tavan. -Yes!Sar în picioare; și mă uit la ea. -O să te urmăresc cu interes.îi spun așteptând să se ridice si ea.
— ˣɢʟoʀʏ ☽ ♡ ┊ Strîng degetele într-un pumn și-mi duc privirea pe tavan. -Yes!Sar în picioare


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.